Op adem komen met de Alexander techniek

Na een veel bewogen jaar voor velen biedt de vijfdaagse workshop Alexander Techniek de gelegenheid om een pas op de plaats te maken, te bewegen en op adem te komen.
Er zijn nog enkele plekken vrij. Gun jezelf een ontspannen week in een prachtige omgeving. Met mooie natuur, leuke mensen, lekker eten.
En natuurlijk de mogelijkheid om een zeer effectieve ontspanningstechniek te leren waar je de rest van je leven plezier aan zult beleven.

Van 19 tot en met 23 juli geef ik weer een workshop Alexander Techniek in Frankrijk. Vooralsnog is het code oranje, maar na een Coronatest met goede uitslag mag je gewoon reizen. Net als vorig jaar houdt Ecolonie zich aan de Corona regels qua hygiëne en afstand en dat ging allemaal heel soepel.
Verblijf op de camping of het gasthuis. Je kan voor je eigen eten zorgen of genieten van het heerlijke vegetarische eten in het restaurant of buiten op de binnenplaats.

In de workshop leer je de basisbeginselen van de techniek en je zult merken hoe effectief een andere houding van invloed op je welbevinden is.
Ook het kunnen stoppen en veranderen van ingesleten gewoontes is een uitgangspunt van AT.

Net als voorafgaande jaren belooft het een fijne en gezellige week te worden.
Plezier hebben en samen zijn. Genieten van de prachtige omgeving. Volop wandel mogelijkheden. Diverse plekken om te zwemmen. Waaronder een prachtige bosmeer.
Op adem komen met de Alexander techniek